В бою за Україну загинули чотири воїни з Прикарпаття


Захищаючи територіальну цілісність України, загинули чотири герої з Івано-Франківщини.

Вчора 22 травня загинув командир взводу роти поліції особливого призначення  Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Паньків. Віктор був справжнім патріотом, офіцером та професіоналом своєї справи. Родом з Калуша. Спецпризначенець, боєць АТО. У червні 2014 року потрапив під мінометний обстріл і був поранений. Віктор мав ряд нагород за віддану службу. На війні був з перших днів, зі своїм спецпідрозділом. Йому було 36, інформує Бліц-Інфо

"Колектив поліції Прикарпаття висловлює щирі співчуття родині з приводу смерті колеги, який загинув під час виконання службових обов’язків. Немає слів, щоб передати наш біль. І немає ліків, щоб загоїти цю рану… Ми завжди пам’ятатимемо Твій подвиг. Нехай добрий, світлий спомин про Віктора назавжди залишається у серцях рідних, колег-побратимів та усіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна шана і слава Тобі, Воїне!",- кажуть в поліції.

Також, як повідомили в калуській міській раді, вчора загинув Василь Дрогомирецький. Боднарівчанин. Спецпризначенець КОРД (Корпус оперативно-раптової дії) Національної поліції МВС України. 8 травня йому виповнилось тільки 28. Загинув 22 травня смертю хоробрих в бою.

21 травня обірвалося Життя захисника України Сергія Ісаєнка. Калушанин, 1975 року народження. В 2014-2015 роках був учасником антитерористичної операції на сході України. Був поранений. 

Чин похорону ІСАЄНКА СЕРГІЯ СЕРГІЙОВИЧА розпочнеться завтра об 11:00 год від будинку панахид Собору Святих Землі Української  ПЦУ (пр.Л.Українки,21).

Ще один воїн, який поклав своє життя за волю і незалежність України - Анатолій Греков. 21 рік... Уродженець Луганської області... Разом з сім'єю ще 7 років тому він переїхав до села Кальна Витвицької громади, яке й стало для родини другим домом. В ньому Анатолій і здобув середню освіту, а потім вступив до військового навчального закладу. Трагічну звістку повідомила голова Калуської РДА Жанна Табанець.

"Військовим він став за покликом серця. Тому з перших днів широкомасштабного вторгнення російських окупантів на територію України став на захист незалежності та суверенності нашої держави. Її боронив до останнього подиху. Захищаючи Україну, він загинув неподалік міста Попасна Луганської області",- написала чиновниця.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!