В Брошнів-Осаді встановили шлагбаум і камеру на сміттєзвалищі


10 травня на в’їзді до сміттєзвалища встановлено шлагбаум. Це означає, що тут вже встановлено чергування і визначено робочі дні та час.

Таким чином, шлагбаум буде відкрито, а полігон ТПВ працюватиме у період робочих днів (крім суботи, неділі) з 8 год. до 17.00 год., повідомляють на сайті громади.

Невдовзі при в’їзді на полігон ТПВ встановлять вагу, яка фіксуватиме кількість відходів, і, звичайно, буде встановлено відповідну плату за складування ТПВ.

Слід наголосити, що на під’їзді до полігону ТПВ встановлено камеру відеоспостереження. Тому досить легко визначити недобросовісних жителів, котрі дозволяють собі викинути непотріб де-інде, навіть не доїхавши безпосередньо на полігон.

У такому випадку матеріали з камери відеоспостереження направлятимуться в правоохоронні органи. Що вже й зробили. 10 травня невідомий «газда» викинув купу сміття просто перед шлагбаумом. Звичайно, комунальникам це доведеться власноруч прибрати, а зловмисника – наказати.

Камера відеоспостереження зафіксувала того дня легковик, власник якого міг бути причетним до вказаного вище ганебного вчинку. Факт фотофіксації передано в правоохоронні органи для з’ясування можливого правопорушення.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!