В бюджеті Івано-Франківська немає 27 тисяч гривень на встановлення нового світлофора


Світлофор на перехресті вулиць Галицька-Дністровська в Івано-Франківську не працює у зв’язку тим, що міська влада не виділила кошти на новий.

Про це розповів на оперативній нараді у міськвиконкомі Юрій Волошанський, керівник комунального підприємства «Міськсвітло», повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Нагадаємо, минулого місяця Віктор Анушкевичус поцікавився у керівника комунального підприємства «Міськсвітло», коли буде встановлений світлофор на перехресті вулиць Галицька-Дністровська? - «Ми направили проект-рішення на погодження в ДАІ», - відповів   Юрій Волошанський.

За словами Волошанського, на капітальний ремонт світлофора, придбання нового та його встановлення підприємству необхідно 27 тисяч гривень.

«Я звертався до Віктора Андрюсовича, але в міському бюджеті грошей на новий контролер не має. Тому ми вирішили діяти власними силами. Ми плануємо зібрати з двох старих непрацюючих - один, але на це треба трохи часу», - зауважив Юрій Волошанський.

«27 тисяч гривень - це велика сума для міста, але її треба знайти», - зазначив перший заступник міського голови Зіновій Фітель.

Наразі як повідомляє Юрій Волошанський,  в Івано-Франківську п’ять світлофорних об’єктів, які потребують зміни.