В Індії 17-річний хлопець продав свою дружину і купив смартфон


В Індійському штаті Одіша 17-річний хлопець через місяць після весілля продав свою дружину, а на отримані гроші купив смартфон і пообідав. Проте зрештою про це дізналася поліція, і тепер підлітку доведеться відсидіти в колонії.

Про це пише Hindistan Times, передає Громадське. 

Інцидент стався у серпні. Хлопець продав свою 26-річну дружину 55-річному чоловіку у штаті Раджастан за 180 тисяч рупій (приблизно 2,4 тисячі доларів). Тоді вони приїхали з дружиною нібито працювати на цегельному заводі.

Коли після повернення у своє село сім'я дружини запитала, де вона, він відповів, що жінка його покинула. Проте родичі у це не повірили та звернулися у поліцію.

Як розповів поліцейський, правоохоронці провели розслідування та з'ясували, куди вона насправді зникла. Вони поїхали за жінкою, проте натрапили на труднощі із її поверненням.

«Місцеві жителі не дозволили нашій команді забрати її назад, наполягаючи, що жінку купили за 180 тисяч рупій. Ми з великими труднощами змогли повернути її додому», — сказав поліцейський.

Зрештою 17-річний підліток постав перед судом у справах неповнолітніх. Його вже відправили до колонії.

Такий випадок є непоодиноким в Індії, де проблема торгівлі людьми є вкрай гострою. За даними Глобального індексу рабства, станом на 2016 рік у світі у рабстві перебували 46 мільйонів людей, з них 18 мільйонів — в Індії.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!