В Івано-Франківську будується сучасний житловий комплекс, спроектований під кожен тип сім'ї - Family Plaza


Ризики життя у сучасному світі – світі глобалізованому, інформатизованому, технологічному і в той же час, як показала ситуація з пандемією на COVID-19, - світі непередбачуваному, сповненому прихованих небезпек, - змушують наших людей бути перебірливішими у виборі середовища для проживання. Насамперед це стосується вибору житла.

Сьогодні люди все частіше обирають квартири у житлових комплексах, збудованих за концепцією Live, Work, Play. Такий формат передбачає проєктування та будівництво багатофункціональних житлових комплексів, де мешканці можуть жити, працювати, здійснювати покупки та відпочивати. Фактично йдеться про «місто в місті», де вся необхідна інфраструктура по суті поєднана в одному житловому комплексі. Офіси, крамниці, фітнес-центри, кав’ярні, торгові центри та спортивно-відпочинкові зони – все знаходиться в зоні пішої доступності.

Ефективність саме такого планування житлових комплексів засвідчила цьогорічна пандемія і пов’язані з нею карантинні обмеження, зокрема, щодо перевезень у громадському транспорті, навчання, відвідування громадських місць тощо.

Сьогодні такий комплекс будують в Івано-Франківську.

Йдеться про ЖК Family Plazа від компанії blago developer – забудовника, який першим в обласному центрі Прикарпаття започаткував проєктування та будівництво житлових комплексів у форматі Live, Work, Play.

ЖК Family Plazа – це інноваційний житловий комплекс комфорт класу сімейного типу з філософією гармонії і комфорту сім’ї. Розташований він на вулиці Крайківського.

Власне, крім поєднання усієї необхідної інфраструктури в одному житловому комплексі, тут вперше в Івано-Франківську закладено можливість для покупця обрати квартиру за типом власної сім’ї. Тобто ви можете не просто вибирати між одно-, дво-, чи трикімнатними квартирами, а обрати оптимальний простір саме під ваш тип сім’ї.

Архітектори blago developer давно досліджують філософію житлового простору різних людей, але саме під час карантину 2020 року, вдосконалили проєкти, планування квартир, враховуючи типи сімей та особистий простір для кожного.

Їхній головний висновок: зараз для людей важливо обрати планування квартири, продумане до найменших дрібниць, де передбачено місце для віддаленої роботи дорослим, столик для навчання дітям, ігрова зона для маленьких діток, місце для домашніх улюбленців, відкритий балкон тощо. «Сучасна архітектура – це, в першу чергу, передбачення майбутнього, симбіоз екології, енергоефективності, функціональності. – коментує з даного приводу Мар’ян Андрухів, керівник департаменту розробки девелоперських проектів та R&D компанії blago developer, - Досліджуючи різні типи сімей, ми згенерували оптимальний набір планувань для комфортного простору кожної. Враховували, як зручне місце для дитячих розваг та навчання, так і для дистанційної роботи дорослого вдома. Закритий зелений двір з ландшафтним дизайном, воркаут з тренажерами та дитячими майданчиками. Також враховано потребу в велоінфраструктурі та окремому паркінгу для авто».

Як стверджує дизайнерка Ірина Семанів, обираючи квартиру в ЖК Family Plaza, клієнт може розглянути одразу кілька варіантів планування одної і тієї ж квартири – це дає можливість краще уявити своє майбутнє помешкання. І це дуже зручно, оскільки полегшує вибір і дає відповіді на багато запитань. «Нові варіанти планувань стали інструментом перевтілення кожної квартири під різні типи сім’ї», - зауважила дизайнерка.

У свою чергу менеджерка з продажу компанії Вікторія Вишневська звернула увагу на той факт, що інноваційний підхід до проєктування квартир, застосований у новому житловому комплексі, дозволяє зменшити кількість перепланувань помешкання у майбутньому, а відтак спрощує і значно здешевлює ремонт у квартирі. «Покупцям простіше обрати комфортне житло, якщо воно підходить по їхньому типу сім’ї для ідеальної зручності і дітям, і дорослим… Ми подбали про наших клієнтів і вберегли їх від зайвих витрат на дизайн, адже квартири функціональні та розумно сплановані», - зауважила пані Вишневська.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: