В Івано-Франківську двоє п'яних охоронців побили літнього чоловіка та жінку


В Івано-Франківську двоє невідомих чоловіків у формі без пізнавальних знаків побили літнього чоловіка та жінку

Про це у соцмережі Facebook написав волонтер ГО "Хоробрі серця" Василь АндріївПодія трапилася вчора, 7 травня близько 18:40 на Північному бульварі, інформує Бліц-Інфо.

"Поступив дзвінок від товариша про п'яних дебоширів у формі без опізнавальних знаків, які з кулаками накинулися на літнього чоловіка та молоду жінку, при цьому використовували проти людей газовий балончик, на поясі у них була кобура", - пише активіст.

За словами Андріїва, чоловіки були у стані алкогольного сп’яніння, "розпускали руки" та погрожували. Після приїзду міліції виявилося, що молодики співробітники охоронної фірми "Граніт".

"Щоб справу не спустили на "гальма" ми вирішили стояти до кінця та проконтролювати хід розвитку подій... Чекаємо екіпаж оперативної групи разом... неочікувано пішли гучні заяви від горе охоронців, що молода жінка та худорлявий чоловік старшого віку їх побили і вони взагалі постраждала сторона", - йдеться в повідомленні.

Після приїзду начальника Івано-Франківського міськвідділу міліції Ростислава Прокопчука охоронців відвезли на експертизу алкогольного сп’яніння. Туди приїхав і начальник охоронної фірми, де працюють молодики. Ним виявився демобілізований боєць з 95-ї бригади. Тож не дивно, що керівник зразу зайняв позицію на захист потерпілих та висказав своє невдоволення і розчарування підлеглими. І пообіцяв, що забіяки будуть покарані.

Пізніше очільник франківської міліції Ростислав Прокопчук повідомив, що подія вже внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Слідчим підрозділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).