В Івано-Франківську методом державно-приватного партнерства збудують хірургічний корпус обласного онкодиспансеру


Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк провів нараду з питань будівництва в Івано-Франківську хірургічного корпусу обласного онкодиспансеру. У нараді взяли участь заступник голови ОДА Руслан Гусак, керівники відповідних департаментів та підприємств будівельної галузі області.

«Ідея побудувати хірургічний корпус на території обласного онкодиспансеру способом державно-приватного партнерства абсолютно реальна. На даний час вже є проект будівлі та складений кошторис, і якщо буде добра воля місцевих підприємців, особливо тих, хто працює в будівельній галузі, будова скоро розпочнеться» - переконаний голова ОДА Михайло Вишиванюк.

Першим на таку ініціативу відгукнувся голова наглядової ради ПАТ «Івано-Франківськцемент» Микола Круць, який погодився надати будматеріали, необхідні для спорудження фундаменту хірургічного корпусу.

Заступник голови ОДА Руслан Гусак повідомив присутніх про вартість проекту, необхідну кількість будівельних матеріалів та дав конкретні доручення щодо організації роботи.