В Івано-Франківську проведуть серію безоплатних зустрічей з психологами


У Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть серію безоплатних зустрічей з психологами. Учасникам допоможуть відновити ресурсний стан та наповнитись енергією.

За словами організаторів, всього планують три зустрічі з арттерапії, нейрографіки та медитації. 

«Дбати про своє ментальне здоров’я у стресовий період складно, до того ж далеко не всі можуть звернутися по допомогу до професіоналів. Аби допомогти франківцям впоратися зі стресом, ми регулярно проводимо сесії із психологами. Цього тижня зустрічі будуть присвячені арттерапії, нейрографіці та медитації», — зазначають у просторі. 

Менторами воркшопів будуть психологині Олена Фіголь та Катерина Буглак. Всього планують провести 3 зустрічі:

Пʼятниця, 2 серпня, о 16:30. Арттерапевтична зустріч з психологинею Оленою Фіголь. Пізнаємо себе за допомогою метафоричних карт та розшифровки. Реєстрація тут. 

Четвер, 1 серпня, о 15:45 та субота, 3 серпня, о 14:00. Нейрографіка та медитація. Учасники будуватимуть нейронні звʼязки, знаходитимуть відповіді на питання та практикуватимуть різні техніки медитації разом з психологинею Катериною Буглак. Зареєструватися на зустріч у четвер можна тут, на суботню зустріч — за цим посиланням.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!