Ветеранів та ветеранок з Франківська запрошують на безоплатні онлайн-курси англійської


Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр запускає безкоштовний онлайн-курс англійської мови для ветеранів та військовослужбовців з інвалідністю внаслідок війни.

Для них розробили спеціалізовану програму, яка поєднуватиме вивчення англійської, допомогу з реабілітацією та підготовку до подальшого працевлаштування. 

За словами організаторів, інклюзивний курс з вивчення англійської запустили для того, аби допомогти ветеранам та ветеранкам повноцінно інтегруватися у ринок праці. 

Програма повністю адаптована під рівень володіння мовою та спеціальні потреби ветеранів. А онлайн-навчання дасть змогу долучитися до занять тим, хто отримав поранення та перебуває на реабілітації.

Навчання відбуватиметься за спеціалізованою програмою, яка готуватиме ветеранів до подальшого працевлаштування. По завершенню учасники отримають рівень знань upper-intermediate та навички написання резюме та проходження інтерв’ю. Це допоможе їм краще відповідати вимогам цивільного ринку праці. 

Усі заняття повністю безкоштовні, а кожна зустріч охоплюватиме нову тему. Завдяки цьому приєднатися до навчання можна на будь-якому етапі, а всі навчальні матеріали дублюватимуться в чаті групи. Аби долучитися до навчання, ветеранам та ветеранкам достатньо заповнити гугл-форму за цим посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!