Виснаженого чоловіка врятували прикордонники в Карпатах


25-річний чоловік з Львівщини ледь не загинув від переохолодження, бо заблукав у горах, коли намагався дістатися до Румунії.

Про випадок розповіли Державна прикордонна служба України 

"25-річного порушника виявили зранку у Карпатах за 700 метрів від кордону правоохоронці разом з колегами з ДСНС. Через дощ, який не припинявся усю ніч, мандрівник був геть мокрий та виснажений. Знайденого чоловіка доставили до Рахівської центральної районної лікарні, де його ушпиталили, діагностувавши загальне переохолодження організму. Вкотре нагадуємо: такі мандрівки в прикордонні можуть бути небезпечними для вашого життя та здоров’я!", - закликають у ДСНС.

Загалом впродовж минулої доби прикордонники відділу «Ділове», до якого входить і відділення «Богдан», затримали в горах майже два десятки чоловіків призовного віку, які намагалися у незаконний спосіб дістатися Румунії.

Крім переохолодженого львів’янина серед порушників було п’ятеро жителів Київщини, троє – Дніпропетровщини, по двоє закарпатців, чернігівців, херсонців, по одному жителю Сумщини, Тернопільщини, Львівщини, Кіровоградщини та Донеччини.

Стосовно правопорушників склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!