Війна забрала життя двох захисників з Калуської та Заболотівської громади


У війні з російським агресором віддали життя Віталій Ольхович з Калуша та Михайло Кузьмін із Заболотівської громади.

Про смерть калушанина Віталія Ольховича повідомив міський голова Андрій Найда.

"Захисник на військову службу став у грудні 2022 року. Служив у артилерійських військах, мав звання молодшого сержанта. 14 місяців гідно стояв на Захисті України. Під час несення військової служби отримав важке поранення. Був демобілізований. Довгий час перебував на лікуванні. На превеликий жаль, 52-річний Віталій Ольхович помер учора, 16 вересня",- написав мер.

Прощання з Віталієм відбудеться завтра, 18 вересня, у Соборі Всіх Святих Землі Української ПЦУ. Чин похорону розпочнеться о 12:00. 

На зображенні може бути: 1 особа та текст

14 вересня під час бойових дій з військовими формуваннями російської федерації, на Запорізькому напрямку загинув житель села Рудники, Кузьмін Михайло Романович 1996 року народження.

"Заболотівська селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус, у цей гіркий час, висловлює щирі слова співчуття сім’ї, рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя! Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника України стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті кожного з нас, усіх, хто знав його, любив і шанував",- написали у селищній раді.

Фото без опису

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!