Військовий спав у тамбурі потяга, бо його нібито не пустили у вагон із собакою. «УЗ» каже, що він сам так захотів


Військовий, що їхав потягом Одеса — Ковель, спав на підлозі в тамбурі, бо його начебто не пустили у вагон із собакою. В «Укрзалізниці» пояснили, що провідники пропонували йому місце в купе, але чоловік сам обрав їхати в тамбурі.

Про цей випадок розповіла у Facebook Катерина, яка їхала з військовим одним потягом, пише Громадське.

За її словами, провідниця сказала їй, що військовий їде з передової, однак його нібито не мають права пустити у вагон.

«Люди які нас захищають, чотирилапі, які їм в цьому допомагають, мають їхати в тамбурі на холодній підлозі 8 годин, тому що “фу, пес” та існують певні обмеження», — пише жінка.

Вона також опублікувала фото, на яких видно людину, одягнену у військовий одяг, що лежить на підлозі тамбура поруч із собакою.

Чому […] військовим із частинкою душі, з певною відрадою в тих чи інших ситуаціях — тамбур, залізна холодна підлога, свинське відношення», — додає Катерина.

«Укрзалізниця» відреагувала на допис жінки в коментарях. Там пояснили, що військовий їхав разом із мамою і мав квитки на місця 46 і 48. Однак відразу на посадці він попередив бригаду провідників, що їхатиме в тамбурі, бо йому так «психологічно комфортніше».

Також там зазначили, що для перевезення службових собак не існує обмежень, якщо всі місця в купе викуплені. А втім, сусіди чоловіка не мали заперечень проти його собаки, запевняють в «Укрзалізниці».

Крім того, провідниця і начальник поїзда нібито неодноразово пропонували військовому зайняти його місце в купе, однак «вибір військовослужбовців варто поважати нам усім».

«Треба розуміти, що наші захисники можуть мати психологічні причини, щоб поводити себе дещо відмінно від інших пасажирів, наші бригади стикаються із цим щодня — стояння в тамбурах, небажання спати на постелі, окріп замість чаю та інше. Причини ми всі розуміємо, з часом це проходить, але потрібне терпіння й розуміння», — розповідають в «Укрзалізниці».



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!