На Прикарпатті відібрали 17 проєктів для фінансування з ДФРР


Сьогодні, 20 січня обласна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку затвердила перелік Проектів, що будуть запропоновані Мінрегіону для фінансування у 2022 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомив депутат обласної ради Ігор Дебенко.

"Згідно доведеного Кабміном розподілу на Івано-Франківську область у 2022 році виділено 231 млн грн. Це більше, аніж минулого року, однак майже в 2 рази менше, аніж попередньо анонсовано урядовцями... що зле. Вітаю громади, чиї проєкти отримали найвищі оцінки. Сподіваюсь, затверджені проекти і суми не будуть скориговані Кабміном, а роботи виконаються вчасно на благо мешканців громад краю",- каже депутат.

За результатами незалежного рейтингового оцінювання, а також з огляду на доведені обсяги фінансування, комісією у підсумку визначено 17 інвестиційних об'єктів і програм.

Ігор Дебенко зауважує, що йому як депутату обласної ради, обраному у Івано-Франківській міській територіальній громаді, приємно, що в переліку переможців:

- будівництво дитячого садка в мікрорайоні "Каскад" м. Івано-Франківська

- дитячий садок в селі Крихівці Івано-Франківської міської ради.

Також у переліку:

- будівництво очисних споруд в м. Косів

- реконструкція водопровідної мережі смт. Делятин

- реконструкція ЗОШ І-ІІІ ступенів з будівництвом корпусу на 14 класів в селі Чорний Потік 

- капітальний ремонт міського стадіону "Колос" у Снятині

- капітальний ремонт спортивних майданчиків обласного закладу оздоровлення та відпочинку "Карпатські мрії" в с. Микуличин

- нове будівництво спортивного залу на території Космацького ліцею імені Омеляна Ковча та ін.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!