Як створити надійний та ефектний панорамний вихід на терасу?


Сучасні приватні будинки помітно відрізняються від будівель кінця минулого століття: зникли високі цоколі, глибокі підвали, круті та вузькі сходи.

 У пріоритеті — ергономічність, мінімалізм, продумана логістика простору. Дизайнери активно включають у проєкти панорамні вікна на терасу ціна яких приблизно дорівнює керамоблоку з вентильованим фасадом, але функціональність та естетика скла набагато перевершують камінь.

Врахуйте вид із дому, сторони світла та троянду вітрів

Великі вікна від стелі до підлоги розмивають межі житлового простору. Інтер'єр не потребує зайвої декоративності — будь-якої пори року в режимі 24/7 власники мають унікальну живу картину.

Оптимальне рішення панорамного виходу на терасу:

-          орієнтація на південь, південь-захід — так сонце максимально освітлює кімнати;

-          вид на ліс, прикритий від сусідів приватний сад — буде комфортно снідати та вечеряти без сторонніх поглядів;

-          якщо є постійний вітер, краще встановлювати «гармошку» чи розсувну систему;

-          частина тераси прикрита від сонця перголою, маркізою — розсіяне світло захищає кімнати від прямого сонячного проміння;

-          мультифункціональне скло Solar відбиває шкідливе УФ-випромінювання;

-          всередині приміщення відмовтеся від традиційних батарей опалення — внутрішньопідлогові конвектори впораються з обігрівом краще й не порушать гарний вид на сад.

Viknar’off пропонує унікальні склопакети з габаритами 2,8х6 м. Прозора стіна-сендвіч із внутрішніми камерами заповнена інертним газом. Це ефектне й вигідне рішення: величезний склопакет без рам і перемичок герметичний, має високий клас енергоефективності, відбиває тепло всередину кімнати, не схильний до деформації.

 

Немає опису.

У пріоритеті — безпека та естетика

Високий поріг перед виходом на терасу — потенційна небезпека для членів сім'ї та гостей. Відомий український виробник світлопрозорих фасадних конструкцій Viknar’off застосовує для комфорту власників приватних будинків, ресторанів та готелів систему Siegenia Barrier Frei:

-          перехід із зовнішньої частини будинку у внутрішню майже непомітний;

-          бруд, пил та сніг у кімнати не проникають.

Розсувні двері на терасу та система «гармошка» здатні за хвилину перетворити вітальню на частину двору. Ширина порталу — до 6 метрів. Особливу увагу конструктори Viknar'off приділяють особистій безпеці мешканців. Передбачені протизламні системи, сталевий захист замків та ручок, ригелі по периметру, антивандальне скло-триплекс.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!