Як вибрати кращі мотошини: якість важливіше економії


Підбір гуми для мотоцикла – це настільки ж важливий процес, як і вибір транспортного засобу. Без хорошої гуми, що підходить до заданого байку, стилю їзди і якості доріг, неможливо бути повністю впевненим у безпеці швидкісної їзди. Доступний асортимент шин і дисків для мотоцикла вводить покупців в оману – стає важко підібрати відповідний комплект, особливо якщо закупівля проводиться вперше.

Доступний асортимент шин і дисків для мотоцикла вводить покупців в оману – стає важко підібрати відповідний комплект, особливо якщо закупівля проводиться вперше.

Критерії вибору шин для мотоцикла

Інтернет-магазин шин пропонує велику кількість видів гуми, але, щоб вибрати покришки, які підходять певної моделі мотоцикла, варто уважно розібратися в темі. Кілька порад, які допоможуть підібрати якісне «взування» для транспортного засобу:

- визначити правильний розмір – потрібно виміряти діаметр коліс, похибка не повинна бути понад 1 см;

- вибрати камерний або безкамерний тип шин – перший варіант вже вважається застарілим, але все ще використовується на моделях, у яких в колесах вставлені спиці;

- вивчити маркування – кожен виробник вказує на колесах всю технічну інформацію, варто навчитися її розшифровувати;

- визначитися з типом шин – є діагональні і радіальні моделі, при виборі важливо відштовхуватися від особливостей трас, на яких буде їздити мотоцикл;

- переглядати моделі відомих брендів – вони відрізняються якістю і довговічністю.

Щоб розібратися в особливостях маркування мотошин, важливо розуміти, як будується написана на гумі формула. Існує 4 варіанти: метрична, стандартна, Альфа і низькопрофільна. Варто уважно вивчити саме метричну систему, бо вона є найпоширенішою в Україні та світі (застосовується для мото та автомобільних покришок).

Немає опису.

Топ виробників мотошин

Інтернет-магазин гуми представляє літній і зимовий асортимент покришок і дисків для різних категорій транспортних засобів.

Якість шин залежить від виробника – є бюджетні китайські фірми, покришки яких коштують дешево, але і швидко зношуються. Щоб убезпечити поїздки на високій швидкості, варто вибрати мотошини світових брендів, які відрізняються якістю і високим показником позитивних відгуків:

- Continental;

- Dunlop;

- IRC;

- Metzeler;

- Michelin.

Пошук відповідних мотошин займає багато часу – магазин tireshop.ua/motoshini стане вирішенням проблем. В каталозі сайту представлені моделі в ціновому діапазоні 500-5000 гривень і вище, відповідно на різні моделі мотоциклів, трасу і сезон. Для клієнтів з Києва діють пропозиції по заміні старих шин на нові і по організації місця зберігання гуми. В інших містах отримати вибрані покришки можна через дистанційне замовлення – за 1-3 дні посилка буде доставлена. Підібрати потрібні моделі шин просто – на сайті є зручний фільтр, який допоможе звузити коло пошуку. Крім покришок на мотоцикл, можна оновити колеса вантажного або легкового автомобіля – поміняти автопокришки і диски. У магазині регулярно проводяться акції – ціна стає ще смачніше.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!