Якісне житло та вигідна інвестиція – можливості житлового комплексу U ONE


Купівля нерухомість, як і раніше, залишається актуальною темою для багатьох українців. Попри війну будівництво нових ЖК активно триває, пропонуючи покупцям все більший вибір новобудов. Багато з них будуються за новими технологіями та вражають інфраструктурою всередині, що приваблює як інвесторів, так і тих, хто хоче покращити житлові умови.

Тож якщо ви розглядаєте купівлю квартири для своєї родини або як інвестицію – пропонуємо розглянути один із проєктів від компанії blago – житловий комплекс U ONE 

Простір з цінностей 

У ЖК U ONE забудовник інтегрував нові архітектурні рішення та актуальні світові тренди у будівництві. У головну ідею цього комплексу закладена потреба сучасних українських сімей в житлі, де поєднано якість, безпеку та затишок. Продуманість території, стильні дизайнерські холи, дитяча кімната, два сучасних швидкісних ліфти, кімната для зберігання велосипедів та дитячих візочків – важливі переваги U ONE.  

«Дім – це місце, де ви проводите час з близькими людьми, відзначаєте важливі події, відпочиваєте після роботи. Тому він має бути красивим, затишним і таким, щоб було легко планувати життя», – діляться у компанії blago, яка вкладає в будівництво філософський сенс. 

Вдала локація, де все біля дому 

Житловий комплекс U ONE має хороше розташування – на вул. Б. Хмельницького, що у мікрорайоні Позитрон. Всього за 5 хвилин ходьби знаходиться найбільший торгово-розважальний центр міста «Veles Mall». За 10 хвилин можна доїхати на авто до Вовчинецьких гір. Вовчинецькі гори, а поруч річка та озеро є одними з найкрасивіших місць в місті, тому багато хто шукає квартири, зокрема для оренди, саме в цьому районі. 

Поруч з U ONE є розвинена соціальна інфраструктура, тому жителям не доведеться витрачати багато часу на похід в магазини, аптеки, поліклініку. Сім’ї з дітьми матимуть вибір шкіл та садочків: ліцеї №10, №25, №22, садочки «Кристали», «Катруся», «Зернятко», «Подоляночка» 

«Житловий комплекс U ONE знаходиться у зручній локації поряд з найбільшими в місті торговими центрами та неподалік Вовчинецьких гір. Відпочинок, шопінг, активне дозвілля на природі будуть завжди доступні мешканцям», коментують в компанії blago. 

Продумана внутрішня інфраструктура 

Особливістю U ONE є його наповнення. Для зручності мешканців забудовник передбачив інфраструктуру всередині. Щоб було де залишати автомобілі, на першому поверсі всіх секцій збудовано гаражі. Таким чином двір буде звільнений від автомобілів та облаштований для відпочинку мешканців.  

Для дітей забудовник облаштує ігровий простір, а для дорослих –  затишні зони з лавочками. Прикрасить територію комплексу ландшафтний дизайн.  

«В ONE  буде зелений внутрішній двір з дитячим майданчиком для безпечних ігор наймолодших мешканців», – поділилися архітектори комплексу. 

Висока якість будівництва та енергоефективність 

Компанія blago, окрім естетичного зовнішнього оформлення, робить великий акцент на енергоефективних технологіях. Стіни будинків U ONE зведені з керамоблоку, фасад утеплений згідно з ДБН, теплозберігаючі вікна Epsilon з 6-камерним профілем та 2-камерним склінням ClimaGuard Solar Royal Blue. За показниками енергоефективності U ONE відповідає класу В, тобто має високу енергоефективність.  

Будівництво комплексу здійснюється за монолітною-каркасною технологією, завдяки якій будинок має високу сейсмостійкість (витримує землетруси до 8 балів) та тривалий термін експлуатації понад 100 років. 

«Сучасне житло повинно бути не лише стильним, а й комфортним. Чи зима, чи літо – у квартирі завжди має бути оптимальний мікроклімат з виправданими витратами енергії та рахунками за комунальні послуги» прокоментував керівник проєкту Богдан Попадин.  

 

Швидка реалізація  

Будівництво комплексу розпочалося у 2022 році, а сьогодні вже на завершальному етапі. За два роки безперервних робіт компанія звела всі 4 секції комплексу, дві з яких вже введені в експлуатацію. Зараз готуються до здачі ще 2 секції. 

У щомісячних звітах компанія активно показує динаміку реалізації ЖК та швидкість будівництва усіх секцій.  

Ось, до прикладу, динаміка будівництва за квітень – вересень 2024. 

 

Скільки коштує квартира 

Ціна 1 кв. м в U ONE у секціях, будівництво яких ще триває, складає 34 500 грн (станом на вересень 2024 року). Квартири у зданих секціях коштують 35 200 грн/кв. м.  

У компанії пропонують 4 способи купівлі: 

  1. Оплата всієї суми одразу. 
  1. Розтермінування до 2-х років під 0%. 
  1. Іпотека «єОселя». 
  1. Оплата житловим сертифікатом «єВідновлення». 

Одним з найпопулярніших варіантів є оплата 100% вартості, зокрема якщо будинок знаходиться на етапі будівництва. Після введення в експлуатацію ціна кв. м в середньому зростає до 30%, тож це вигідна інвестиція. 

Якщо немає можливості оплати всю суму, компанія пропонує вигідні умови оплати частинами без відсотків до 2-х років. Розтермінування дозволяє розбити всю вартість квартири на щомісячні платежі, сплативши перший внесок від 30%. 

Також ЖК U ONE один з комплексів в Івано-Франківську, де можна обрати квартиру по програмі «єОселя» під 3% або під 7% річних. Термін виплати до 20 років. 

Якщо у покупця наявний сертифікат «єВідновлення» він може використати його для купівлі квартири в цьому ЖК. Житлові сертифікати «єВідновлення» видаються сім’ям як компенсація за пошкоджену або зруйновану нерухомість через бойові дії після 24 лютого 2022 року.  


 

На правах реклами