Жокей-невдаха отримав у щелепу від коня


В Італії під час скачок з перешкодами молодий жокей з Північної Ірландії отримав серйозні травми. Мало того, що його кінь викинув із сідла і заїхав копитом в обличчя, так невдаху ще й переїхала швидка.

Як пише виданя The Daily Mirror, така невесела пригода спіткала Кріса Міхана (Chris Meehan) минулої неділі на іподромі в італійському місті Мерано, куди юнак приїхав на відпочинок, передає Znaj.ua.

Молодий чоловік отримав перелом носа і серйозне пошкодження щелепи після того, як кінь викинув його з сідла, та ще й на додачу брикнув його в обличчя.

Однак, на цьому, його пригоди не закінчилися. Михан сів осторонь від бігової доріжки, очікуючи приїзду швидкої допомоги. Коли лікарі нарешті прибули, машина не зупинилася вчасно і проїхала прямо по нозі жокея, яку він виставив був трохи вбік.

В результаті у Міхана з'явився ще один перелом.

Найближчим часом бідолага повернеться додому, де його чекає не одна операція. За словами медиків, йому буде потрібно накласти близько 27 швів на обличчя, а відновлення ноги займе близько двох місяців.

Сам наїзник назвав інцидент дикістю. Найцікавіше, що в Ірландії його батько, брат і тітка працюють у швидкій допомозі. За словами Міхана, його батько також вчить більшість людей в Північній Ірландії та Англії водити спецтранспорт.