У Ворохті чоловік до смерті побив знайомого


Під час конфлікту підозрюваний побив старшого товариша, який згодом помер. З метою встановлення причини смерті слідчі призначили ряд експертиз. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

24 вересня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він неподалік свого господарства в смт. Ворохта, виявив мертвим свого сусіда. На тілі потерпілого працівники поліції виявили численні тілесні ушкодження, інформує пресслужба Нацполіції в області.

Опитавши сусідів та знайомих загиблого, поліцейські встановили, що напередодні потерпілий зі своїм товаришем допомагав по господарству заявнику. Пізніше чоловіки розпивали алкогольні напої. Після того як заявник пішов спати між загиблим та його 39 – річним знайомим виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час сутички молодший наніс ряд ударів по голові 40-річному потерпілому, від яких останній помер. Після вчиненого чоловік втік.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрання судом міри запобіжного заходу.

За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.