Будемо допомагати бійцям на сході України до повної перемоги, - Олександр Шевченко


Капелан Микола Мединський уже вкотре відвіз на схід України подарунки з Прикарпаття.

Харчі для воїнів закупили завдяки підтримці депутата Івано-Франківської облради Олександра Шевченка. Кілька десятків кілограмів м’ясних смаколиків відправили до Попасної, що на Луганщині, для бійців батальйону Кульчицького.

«Зазвичай, ми намагаємося привезти нашим воїнам такі м’ясні страви на Великдень чи Різдво. Втім громадська робота внесла корективи, тому їдемо лише зараз. Виїзд відбувається за повної підтримки та транспортного забезпечення Олександра Шевченка. Тут, в авто, певно, ціле добряче порося, але вже у вигляді копченостей. То є карпатські подарунки для наших бійців, які бережуть мирне небо над нами всіма», - розповідає капелан Микола Мединський.

Підтримка українських воїнів до повної перемоги над окупантом – це правило повинно бути непорушним для кожного з нас, переконаний Олександр Шевченко. Відтак, намагається максимально допомагати нашим військовим на сході України.

«Дякуючи отцю Миколі Мединському, який постійно надає як матеріальну, так і духовну допомогу воїнам на фронті, вдалося завезти харчі на схід. Звісно, це дріб’язок, порівняно з тим, що роблять наші герої, з тим, чим вони жертвують, аби нам тут, в тилу, жилося комфортно. Але сподіваюся, що такий подарунок нагадає їм про домашній затишок та святкування в родинному колі. Ми і надалі завжди будемо долучатися до таких правильних, на нашу думку, справ», - наголосив Олександр Шевченко.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!