Брошнівчанки прийшли до голови, щоб у другій частині селища теж вимикали світло


1 грудня у Брошнів-Осадську селищну раду прийшла делегація молодих жінок, жительок селища, які висловлювали обурення з приводу того, що не на всіх вулицях вмикають електроенергію у визначені години згідно з графіком. А до цього вони вказали, що вже побували у Рожнятівській філії РЕМ, де їм порекомендували звернутись з цим питання до балансоутримувача мереж. А хто ж балансоутримувач?

У присутності брошнівчанок селищний голова Тарас Манорик зателефонував у філію Рожнятівського РЕМу, і включивши телефон на голосник, усі почули, що насправді отим балансоутримувачем є філія АТ «Західна» (колишній Калуський РЕМ), яка власне вмикає і вимикає мережі. Про це йдеться на сайті Брошнів-Осадської громади. 

Тому, зваживши на ситуацію, жінки одразу ж прийняли інше рішення - написали заяву до селищного голови, яким попросили переадресувати їхнє прохання до Калуського РЕМу. Вказали, що «…просимо Вас вирішити питання з балансоутримувачем електричних мереж (Калуський РЕМ) рівномірного відключення електрики на території смт Брошнів-Осада, так як відключення відбувається з правої сторони Брошнева-Осади зі сторони Креховичів. Просимо відключати почергово та справедливо, відключаючи і ліву сторону та центр». А внизу – 14 підписів.

Голова Брошнів-Осадської селищної ради Тарас Манорик направив лист за призначенням до розгляду.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!