До Прикарпаття надійшла вакцина Pfizer


До Прикарпаття з Міністерства охорони здоров'я України знову надійшла вакцина Pfizer!

Сьогодні область отримала чергову поставку вакцини Pfizer в кількості понад 18 тисяч доз, яку розподілять в пункти щеплення та центри масової вакцинації населення від COVID-19, інформує Департамент охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА.

Особливістю цієї партії вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech є те, що її не потрібно розбавляти фізіологічним розчином. Вона відразу готова до використання.

"З початком нового епідсезону рівень захворюваності на COVID-19 зріс, тому зволікати зі щепленням не варто - каже директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко. Адже тільки вакцинація може вберегти від важкого перебігу та летальних випадків від коронавірусної хвороби. Тому закликаю всіх краян отримати щеплення першою і другою дозами та двома бустерними" - додає посадовець.

Варто зазначити, що вся вакцина в нашій області якісна, безпечна та ефективна, а імунізація зарекомендувала себе як найдієвіший метод вберегтися від коронавірусу.

Нагадаємо, що в області діють 121 пункт щеплення, 3 центри масової вакцинації населення та організовано 33 мобільні бригади для проведення щеплення населення, в тому числі й внутрішньо переміщених осіб.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!