Додому на щиті повертаються захисники з Прикарпаття Микола Дрогомирецький та Михайло Гулій


Гірку звістку з фронту отримала ще дві родини на Івано-Франківщині - з Яблунівської та Кутської громади.

У неділю Яблунівська громада схилить голови в пошані перед загиблим Героєм Миколою Дрогомирецьким.  Життя воїна обірвалося 10 жовтня 2024 року в населеного пункту Рибне Запорізької області. Про це повідомили на сторінці Яблунівська ОТГ.

Микола Романович Дрогомирецький народився 10 травня 1971 року в селі Середній Березів Косівського району. Під час повномасштабної війни брав участь у бойових діях у складі 74 батальйону, 102 окремої бригади Сил територіальної оборони України.

"Висловлюємо щирі співчуття родині та бойовим побратимам, які втратили близьку людину . Сумуємо разом з вами, підтримуємо у годину скорботи... Царство небесне і вічна пам'ять.... Просимо віддати останню шану загиблому бійцю та зустріти воїна з квітами і запаленими свічками", - закликали у селищній раді.

Зустрічатимуть Миколу Дрогомирецького о 13.00 годині 13 жовтня 2024 року на площі Незалежності міста Косів. Звідки скорботний кортеж попрямує до рідного села Середній Березів. Чин похорону відбудеться у вівторок, 15 жовтня 2024 року о 10.00 год. у с.Середній Березів.

На зображенні може бути: 1 особа

Кутська громада втратила ще одного відданого Захисника України Михайла Івановича Гулія, 13.07.1984 року народження, жителя села Старі Кути.

Захисник був старшим солдатом, стрільцем-помічником гранатометника 3-го механізованого відділення 1-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 4-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону в/ч А4447.

"Загинув Михайло на Донецькому напрямку під час виконання бойового завдання. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. Герой планував боронити кордон країни до того часу, допоки ми не повернемо останній сантиметр тимчасово окупованої української території. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління, так і для старших товаришів. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого. Спочивай з миром, Воїне. Не забудемо…Не пробачимо…. Світла пам’ять Герою!", - висловили співчуття на сторінці Кутської селищної ради. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!