Дорожники розповіли про стан проїзду на автошляхах Прикарпаття


Проїзд дорогами державного значення Івано-Франківщини забезпечений.

Для розчищення від ожеледі на Вишківському перевалі задіяно 1 механізм, на Яблуницькому - 4, Буковецькому та Кривопільському - по 2, повідомляють у Службі автомобільних доріг. 

Увечері після крижаного дощу частина техніки була зосереджена на спусках-підйомах доріг, зокрема на межі із Львівщиною доріг Н-09 Мукачево – Львів та Н-10 Стрий – Мамалига.

Станом на 6:00 24 листопада загалом для проведення протиожеледної обробки доріг державного значення Прикарпаття задіяно 29 механізмів, 3 - в режимі чергування. Працювали 38 робітників, 4 - на чергуванні. ‼ Закликаємо водіїв бути уважними під час поїздок, особливо в гірській місцевості зі складним рельєфом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадуємо водіям про належну підготовку транспортних засобів до зимового утримання, а пасажирам радимо мати в одязі світловідбивні елементи. Такі заходи важливі цієї пори року, коли є сильні тумани, сутеніє швидко, тож кожен має подбати про власну безпеку. 

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Івано-Франківщини, просимо повідомляти на Єдиний контакт-центр Укравтодору за телефоном 067-400-60-80.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!