ФК "Прикарпаття" поступився вишгородському "Діназу"


Матч у межах 5 туру чемпіонату Першої ліги України з футболу відбувся 24 вересня на стадіоні "Рух" в Івано-Франківську.

"Діназ" ще не перемагав у цьому чемпіонаті – можливо, цим варто пояснювати відносну активність вишгородців, які непогано тримали м'яч, кажуть в пресслужбі МФК Прикарпаття.

У першому таймі гості могли забивати двічі. Удар зі штрафного був вище поперечини, туди ж полетів м'яч після удару Коса головою. І це була відповідь на шпильку від "Прикарпаття". Шпильку, яку встромив Цюцюра, що пробивав з убивчою позиції, але не розрахував з точністю.

Після перерви стало веселіше. Чуквуемека мав одразу два моменти – біля чужих воріт, і біля своїх (ледь не оформив автогол). Але апогей відбувся трохи пізніше, коли Мораненко віддав на Старенького, а той влучно пробив з гострого кута - 0:1.

"Дебютант Першої ліги отримав відмінну можливість розвивати перевагу і йти до перемоги, але зіпсував усе якраз що Мораненко. Він сфолив проти опонента й отримав другу жовту, після чого ініціатива одразу перейшла до "Прикарпаття". Господарі атакували, Сондей, Писко, Барчук, Матушевський, Француз та Цюцюра били по воротах, але все марно. Проблеми з атакою проявлялися навіть у ситуації чисельної більшості. 0:1 - знаковий матч для Олександра Головка і його команди. Ну а "Прикарпаттю" потрібно працювати над реалізацією",- констатували у клубі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!