Українці обрали Лесю Павлюк з Франківська найкращим вчителем року


У суботу, 5 жовтня, оголосили переможців Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Під час церемонії нагородили українських педагогів, які зробили важливий внесок у захист і розвиток освіти під час війни. Фіналістів відзначили у п’ятьох номінаціях

Цьогорічною переможницею у номінації "Вибір українців 2024" стала франківка Леся Павлюк - вчителька початкових класів в Ліцей № 7 Івано-Франківської міської ради, інформує Бліц-Інфо.

13 тисяч людей віддали свій голос за неї у номінації "Вибір українців" на національній платформі Дія.Освіта. А це майже чверть із тих, хто долучився до опитування.

Переможниця отримала нагороду — освітню подорож на світову премію Global Teacher Prize.

«Вчителі формують проєкцію України, а зрештою і світу. Від того, як ми працюємо, як ми вкладаємося, як натхненно ми це робимо, залежить майбутнє України», — сказала на сцені Леся Павлюк.

Леся Павлюк - вчителька початкових класів в Ліцей № 7 Івано-Франківської міської ради. Леся була однією з перших у своїй школі, хто взявся працювати з інклюзивним класом ще до реформи НУШ. Активно займається розробкою нових методик і впроваджує їх у навчальний процес, про що свідчить чималий список відзнак. Вміє знаходити індивідуальний підхід до кожного учня, що особливо важливо в умовах інклюзивного навчання, а її учні відчувають себе комфортно та вільно.

Престижну національну відзнаку організує громадська спілка «Освіторія», аби акцентувати на важливості вчительської професії. Попри війну, премія відбувається вже увосьме, адже, як звучить її гасло, вчителі — важливі! Цьогоріч 1210 освітян подали свої заявки, ще 2059 педагогів номінували українці — батьки, учні та колеги.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!