Франківські баскетболістки двічі перемогли одеський "Інтерхім"


Баскетбольний клуб "Франківськ-ПНУ" із загальним рахунком 81:63 обіграв одеський "Інтерхім". Матч зіграли в межах 12-го туру жіночої Суперліги з баскетболу.

Після першої чверті рахунок поєдинку був на користь франківок 30:12. Однак у другій чверті одеситки перемогли – 14:24. Після цього одеська команда у двох наступних чвертях не змогла наздогнати баскетболісток із Франківська. У підсумку - перемога БК "Франківськ-ПНУ" з рахунком 81:63. пише Суспільне Карпати.

Ще одна гра "Франківськ-ПНУ" проти "Інтерхіму" відбулася 21-го лютого. Франківки знову здобули перемогу з рахунком 95:71.

"Ігри з "Інтерхімом" були для нас дуже важливі, тому що ми зараз боремся за потрапляння в зону плей-офф. І тому від цих ігор багато залежало. Бо чемпіонат закінчується через 4 гри. Ми налаштовувалися на цю гру і розуміли, що від цього результату залежатиме, чи гратимемо ми в плей-оф, чи ні. Хочеться відзначити команду. Дівчати грали дружно, командно, підтримували одна одну. Попередня перемога в Києві була для нас ключовою, ми повірили, що можемо обіграти навіть лідерів", - розповів Суспільному Карпати головний тренер "Франківськ-ПНУ" Юрій Процюк.

Найактивнішою у матчах була Ганна Рульова. Вона під час матчу в суботу встановила рекорд за кількістю підбирань – 23. А також рекорд сезону за показником ефективності – 51. В її активі 34 очки, 21 підбирання та 8 передач.

"Це рекорд, бо попередній був 45. І його перевершено набагато", - сказав Юрій Процюк.

Зараз франківська команда перебуває на п’ятому місці турнірної таблиці Суперліги. БК "Інтерхім" - на шостому.

Наступний поєдинок у чемпіонаті франківські баскетболістки зіграють 26-го лютого проти БК "Динамо".

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!