Франківський активіст виступив третьою стороною у позові Гасимова до очільника Івано-Франківська


Сьогодні Івано-Франківському міському суді розглядався позов депутата міськради Ріяфета Гасимова до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.

На перше попереднє засідання завітали представник Гасимова - Володимир Селянін, та представник міського голови Віктора АнушкевичусаНадія Кедик, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Як відомо, депутат міськради Гасимов хоче, щоб суд зобов'язав Анушкевичуса укласти з ним додаткову угоду до договору оренди.  Та, окрім сторін позивача та відповідача у справі з'явилися дві треті сторони. Зокрема, це активіст Сергій Чирва, що виступає як мешканець міста. Його представник Іван Пасічняк заявив, що було порушено права Чирви на вільне користування зеленою зоною, оскільки територія була огорожена. Тож він вимагає через суд у Віктора Анушкевичуса не продовжувати договір з Ріяфетом Гасимовим. Суд погодився долучити франкцівця як третю сторону.

Другою третьою стороною за клопотанням представника Гасимова суд залучив міську раду. Та оскільки її представників не було в залі суд, попереднє засідання перенесли на 12 травня, 10:00 годину.

Нагадаємо, Ріяфет Гасимов до березня орендував ділянку у зеленій зоні позаду міського озера. Ще два роки тому там розпочалось будівництво. Згідно документів, це має бутифізкультурно-оздоровчий комплекс. Як відомо, нещодавно стало відомо про ще одне заплановане будівництво поруч міського озера. Ця інформація виклала протест у громадськості, тож після довгих дискусій на сесії міської ради Анушкевичус пообіцяв активістам, що Гасимову не продовжать договір оренди.

До теми: Територію поблизу івано-франківського міського озера віддали під житлову забудову

Містяни протестують проти забудови франківського озера

Прикарпатські депутати просять екоінспекцію перевірити законність забудови міського озера

Франківці дискутують щодо забудови міського озера