Франківцям розкажуть про самозахист та безпеку в мандрівках


У Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть відкритий тренінг «Безпечна подорож за кордон: 5 принципів безпеки».

Містянам розкажуть про основні правила безпеки при подорожі за кордон та навчать базових правил самозахисту.  За словами організаторів, мільйони українців, зокрема 90% з яких — жінки та діти, покинули країну в пошуках безпеки. На жаль, вони часто ризикують стати жертвами торгівлі людьми або іншого виду насилля. Тому лекція спрямована на те, щоб допомогти кожному бути готовим до різних сценаріїв та знати основні правила захисту.

На тренінгу розбиратимуть правила безпеки, яких слід дотримуватись під час подорожі за кордон, способи, якими можна допомогти тим, хто став жертвою торгівлі людьми та базові інструменти для самозахисту. Організатори наголошують: знання правил безпеки може врятувати життя. 

«Завчасна підготовка та знання правил захисту — це ваш найбільший актив під час перебування за кордоном. Ми прагнемо, щоб кожен українець, який вирушає за межі країни, мав необхідні інструменти для самозахисту», — діляться в Гончаренко центрі. 

Захід відбудеться у середу, 11 жовтня, з 16:00 до 17:30 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Незалежності, 113. Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова за цим посиланням.

Тренінг проведуть в межах проєкту «Захист ВПО в Івано-Франківській області» з протидії насиллю. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!