Івано-Франківська обласна наукова бібліотека отримала у подарунок аудіокниги


Сьогодні Івано-Франківській обласній універсальній наукові бібліотеці імені І. Франка передали електронні версії книг.

Державна адміністрація передала обласній універсальній наукові бібліотеці електронні версії книг на електронних носіях (рідери) та аудіокниги на дисках, придбані у 2014 році за кошти обласного бюджету в рамках виконання обласної Програми захисту і розвитку української мови на території Івано-Франківської області на 2013-2015 роки, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

"Незважаючи на те, що програма існує третій рік, чомусь попередні роки цей пункт програми не реалізовувався. Відповідно в році нами було докладено зусиль для того щоб кошти передбачені на цей пункт програми реалізувати. Власне те, що ми сьогодні передаємо - це повне врахування інтересів та побажань обласної бібліотеки. Ми дійшли згоди, що передавати потрібно аудіодиски та рідери з тою літературою, яка максимально сприятиме задоволенню читацьких інтересів", - зауважує директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ігор Дебенко.

Як зауважила директор бібліотеки Людмила Бабій, по одному примірнику рідерів та аудіокниг передадуть в районні і міські бібліотеки області. На них представлена українська, зарубіжна та довідкова література.