Калуська громада бере участь у конкурсі «Громада на всі сто» (ВІДЕО)


Калуська громада подає проєкт «Громадський простір «Сівка» – місце відпочинку і активного дозвілля» на участь у конкурсі «Громада на всі сто».

Конкурс «Громада на всі 100» – це конкурс для територіальних громад, які шукають нові можливості для втілення своїх ідей, а також готові ділитись власним досвідом. Цей конкурс реалізується за підтримки Програми USAID DOBRE у партнерстві зі Старлайт Медіа та Українським кризовим медіа-центром.

Щодо проєкту, який подає Калуська громада, то в його межах заплановано провести комплекс робіт з очищення річки Сівка. На прилеглій території буде облаштована зона відпочинку для різних вікових категорій населення, яка включатиме зелені насадження, пішохідні доріжки, місця для активного дозвілля та відпочинку, лавки, освітлення і смітники.

Це дозволить зробити рідне місто комфортнішим і екологічно чистішим, створить можливості для відпочинку, культурного розвитку та активного дозвілля місцевих мешканців.

Участь у конкурсі дозволить залучити необхідні ресурси для реалізації цього важливого проєкту.

Як буде проходити відбір?

Після подачі заявок відбудеться відбір в декілька етапів. Спочатку за допомогою громадського онлайн-голосування будуть відібрані 20 найкращих проєктів, ще 20 обере експертне журі. Загалом, конкурс проходитиме до 21 лютого 2025 року.

Що отримає переможець?

Громада, що здобуде перемогу, отримає фінансування у вигляді обладнання, матеріалів або послуг, які будуть придбані та передані в рамках програми USAID DOBRE. Вартість цього фінансування не перевищуватиме 100 000 тисяч доларів.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!