Коломийська "десятка" прощається з військовим, який помер від Covid-19


Сьогодні, 23 лютого, 10 Гірсько-Штурмова Бригада, яка базується у Коломиї, прощається зі старшим лейтенантом Юрієм Федорчуком.

Про це йдеться на сторінці "десятки".

"Сьогодні ми навіки прощаємось зі старшим лейтенантом Юрієм Федорчуком, Молодою, життєрадісною людиною, який провів не одну ротацію на війні. Людині, яка має беззаперечний авторитет серед командирів та особового складу роти, якою він командує. Говорити в минулому часі про нього не виходить. Людина, яка пережила війну, але не змогла тут, в тилу, перемогти коронавірус. Прощавай, Юра. Спи спокійно. Відпочивай, та спостерігай за нами з неба. Ти навіки залишишся в наших серцях..... Царство небесне!",- йдеться в дописі.

Нагадаємо, 22 лютого у Збройних Силах України зареєстровано 45-й летальний випадок від ускладнень викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19. Військовослужбовець перебував на стаціонарному лікуванні у Обласній інфекційній лікарні міста Івано-Франківськ. Позитивний ПЛР тест від 10 лютого цього року. Не зважаючи на проведену терапію стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали.

Чоловік родом з Яремче.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!