Лікарня Снятина отримала апарат штучної вентиляції легень


Снятинська багатопрофільна лікарня поповнилася таким необхідним у цей час апаратом штучної вентиляції легень «Ювент М» експертного класу для распіраторної підтримки в умовах реанімації та інтенсивної терапії.

Новий апарат ШВЛ також призначений і для безпечного внутрішньолікарняного транспортування пацієнтів. Про це повідомили на сторінці Снятинської багатопрофільної лікарні.

Зазначимо, що наприкінці минулого року в Снятинській лікарні було відкрито відділення для хворих на Covid-19. Сьогодні у медзакладі на стаціонарному лікуванні перебуває понад 70 пацієнтів, з яких 6 у реанімаційному відділенні.

Варто відзначити, що в лікарні знаходяться хворі не тільки Снятинщини та Заболотівщини, а також і з Верховинщини, Коломийщини, Надвірнянщини, Калущини та Чернівців.

Майже усі пацієнти отримали позитивний тест на коронавірусне захворювання, декілька чекають результатів. Та, попри результати тестів, усі вони потребують стаціонарного догляду. На даний час у Снятинській лікарні уже є шість апаратів штучної вентиляції легень. Збільшення їхньої кількості дає змогу прийняти більше пацієнтів та ефективніше надати необхідну допомогу хворим.

Працівники ковідного відділення Снятинської лікарні, а також пацієнти висловлюють щиру подяку всьому виконавчому комітету Снятинської міської ради за підтримку медичних установ у такий важкий час та небайдужість до сьогоднішньої епідемічної ситуації, яка складається у нашому краї. Бажаємо усім міцного здоров’я, витримки та віри у краще майбутнє!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!