Михайло Королик: Опитування Зеленського - це повна фікція і маніпуляція


Передвиборчі очікування і сподівання: чи змінять 5 питань від Президента Володимира Зеленського електоральні настрої в країні? Про це говорили під час ток-шоу “Позиції Галичини”.

Свою позицію висловив і голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода», голова фракції націоналістів в Івано-Франківській обласній раді Михайло Королик.

"Не планую брати участь у цьому опитуванні з кількох причин. По-перше, не розумію звідки візьмуть на це кошти. По-друге, не впевнений щодо самої якості опитування. По-третє, вважаю, що ніяких наслідків це опитування не дасть, лише відвертає увагу суспільства від більш вагомих проблем", - впевнений Михайло Королик.

Відтак, впевнений свободівець, опитування має політичну ціль - максимально мобілізувати виборців ЗЕкоманди замість того.

"Замість того, аби добре робити свою робота та таким чином отримати підтримку у суспільстві, вони придумали опитування. На мою думку, це повна фікція та маніпуляція. Адже невідомо, як проводитимуть збір інформації, хто його буде проводити, за якою методологією та за які кошти. Команда влади не змогла нічого зробити для громади, покращення життя українців, тому вдалася до таких цинічних маніпуляцій та гри. В мене таке враження, що Зеленський досі не усвідомив, що став президентом України. Він грає роль Президент України. І це найбільша трагедія", - впевнений свободівець.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!