Монокулярні мікроскопи для ветеринарії: відмінна візуалізація за бюджетною вартістю


Ветеринарні лабораторії широко використовують спеціальну оптику для обстеження біопроб. Особливо популярні в Україні монокулярні мікроскопи. Купити для ветеринарії їх можна для застосування у ветеринарних клініках і навчальних закладах. Незамінні вони також у лабораторіях сфери торгівлі та харчової промисловості.

Якими особливостями конструкції й функціонування відрізняються монокулярні мікроскопи для ветеринарії?

Обладнання цього типу належить до категорії світлових збільшувальних приладів. Його відмінною рисою є наявність одного окуляра. Біопроба висвітлюється від природного або штучного джерела. Направляти промінь можна за допомогою дзеркала. Переважно монокулярні мікроскопи замовити онлайн для ветеринарії можна з LED, галогенною або вольфрамовою лампою.

Специфіка огляду мікроскопом

Під час використання такого мікроскопа об'єкти, що вивчаються, виглядатимуть більш плоскими, ніж зазвичай, не матимуть глибини. Але це не зменшує точності дослідження мікроскопічних клітин біопроби. Це можуть бути аналізи крові, сечі, калу, слизу, мокротиння, змивів. Збільшення може бути навіть у 1400 разів. Але конкретний показник залежить від моделі приладу.

Переваги даних мікроскопів

Ці прилади зовні здаються досить простими за своєю будовою. Також не відрізняється складністю правила їхньої експлуатації. Крім цього вони мають безліч актуальних переваг. Зокрема, сьогодні можна купити недорого біологічні монокулярні мікроскопи для застосування в умовах промислових або медичних лабораторій, шкіл або вишів, відповідно навчальні або студентські. Вони мають такі переваги:

  • Компактні розміри й легка вага. Завдяки цьому обладнання зручне в транспортуванні, зберіганні й застосуванні.

  • Чіткість зображення. Користувач може розглядати різноманітні структури, які не видні неозброєному оку.

  • Інтенсивність освітлення. Воно можливе завдяки тому, що поділ світлового потоку в мікроскопі не передбачений.

  • Легкість експлуатації. Для налаштувань використовується невелика кількість зручних елементів конструкції мікроскопа.

  • Економність. Для застосування мікроскопа нема потреби використовувати електрику й будь-які витратні матеріали.

Функціональні можливості

Здебільшого пристрої такого типу забезпечують збільшення в 40-100 разів. Завдяки комфортній конструкції за приладом можна працювати тривалий час, зокрема під час загальноклінічних досліджень.

Якісний огляд забезпечує наявність спеціального напилення на оптичному склі. Це спеціальні засоби, що запобігають утворенню відблисків, розвитку грибків, осіданню забруднень і жирних плям.

У приладі передбачено можливість налаштування відтінку біопроби. Для цього можна замовити онлайн монокулярний мікроскоп з кольорокорекційним напиленням. Сприяє цьому також наявність регулювання освітлення.

Предметний столик мікроскопа оснащений гвинтовим упором. Завдяки цьому можна виключити ризик випадкового пошкодження розміщеної на його поверхні речовини, наприклад, під час регулювання фокусування або зміщення об'єктива.

Крім того, такий прилад оснащений 4-гніздовим револьвером, знімним препаратоввідником, синім світлофільтром, регульованою системою освітлення, кислотостійким металевим корпусом, пилозахисним чохлом для зберігання.

Якщо вам потрібно вибрати й замовити біологічний монокулярний мікроскоп, на сайті інтернет-магазину компанії Біовет ви знайдете найкращі на сьогодні пропозиції. А фахівці цієї фірми допоможуть вам зробити гарантовано правильний вибір.

 




На правах реклами