На Донеччині загинув воїн Роман Голубець з Рогатинщини


Стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни військовослужбовця Романа Голубеця з села Городиська.

26-річний чоловік воював на фронті лише тиждень. Про це повідомляє Рогатинська міськрада.

"29 вересня після кількох тижнів тренувань у Словаччині 26-річний воїн відправився на бойові позиції Донеччини стрільцем-помічником гранатометника механізованого відділення, механізованої роти… Читаючи  недавні  зведення про загиблого військового з Рогатинської громади, мама Галина не припускала, що скоро й сама їхатиме дорогою сліз з-за кордону і не віритиме: найбільша трагедія світу спіткала її сім’ю. Найбільшої гордості та сенсу життя - Романа  більше нема. 5 жовтня єдиного сина убила росія. Роман Голубець загинув під час виконання бойового завдання поблизу Катеринівки Донецької області", - зазначається у повідомленні.

Роман Голубець народився 30 листопада 1997 року у Городиськах. Навчався у школі сусіднього Зеленова. Далі вступив у Тернопільський національний економічний університет. Обрав непростий факультет. 24 червня 2024 року Роман став до лав Збройних сил. Проходив вишкіл за кордоном. Згодом з побратимами вирушив у найгарячішу зону війни, на Донеччину.

Траурний кортеж із тілом військового прибуде у Рогатинську громаду 10 жовтня. Орієнтовно о 14:00 год на площі Роксолани розпочнеться прощання та поминальна панахида.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!