На фронті загинули троє воїнів з Франківщини


Прикарпаття втратило захисника Миколу Бардигулу з Долинської громади, та воїнів Мельника Тараса і Макара Василя з Богородчанської громади.

Про важку втрату повідомив голова Долинської громади Іван Дирів.

"Ще один наш Воїн-Захисник Микола БАРДИГУЛА став янголом-охоронцем на небесах. Герой Микола БАРДИГУЛА (нар. 18 грудня 1981 р.), стрілець-санітар 1 гірсько-штурмового відділення 2 гірсько-штурмового взводу 2 гірсько-штурмової роти військової частини А3029, загинув 11 серпня внаслідок стрілецького бою в районі Білогорівка Бахмутського району Донецької області, отримавши множинні осколкові поранення, несумісні з життям… Ми не знаємо, скільки разів ще будемо оплакувати наших Синів. Але нестерпно болить... кожна крапля крові наших людей…",- написав мер.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Подвійну втрату понесла Богородчанська громада. В бою з російськими окупантами загинули двоє воїнів з села Глибівка. Про це повідомив голова громади Ростислав Заремба.

"Маємо ще одну важку втрату у війні з російськими окупантами. Під час стрілецького бою 14 серпня 2022 року в Донецькій області загинули двоє бійців, обоє з села Глибівка нашої Богородчанської громади: стрілець-гранатометник Мельник Тарас Дмитрович, 1972 р.н. та Макар Василь Дмитрович,1968 р.н., молодший сержант, командир мотопіхотного відділення. Вічна пам‘ять і слава героям! Про деталі чину похорону повідомимо додатково",- написав голова.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!