На війні загинув захисник з Долинської громади Ярослав Войсович


На Донеччині 8 серпня, під час виконання бойового завдання, отримав поранення не сумісні з життям військовослужбовець із міста Долина - Ярослав Войсович.

Про це повідомляє Калуська районна державна адміністрація.

Ярослав Войсович мав 56 років, працював електромонтером у комунальному підприємстві «Водоканал» в місті Долина. Був добрим чоловіком і батьком. В перші дні широкомасштабної російсько-української війни став в ряди воїнів, щоб дати відсіч ворогу, заради існування нашої Української держави. Захищаючи Україну, був навідником-оператором у аеромобільно-десантній роті.

"Ярослав Войсович загинув смертю Героя, став для всіх нас взірцем відваги, самопожертви заради України, заплатив найвищу ціну за наш спокій, за нашу свободу. Калуська районна державна адміністрація – районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї та рідним Ярослава Войсовича. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай добрий, світлий спомин про Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають. Вічна слава і пам’ять Герою",- йдеться в дописі.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!