Олександр Сич розповів про підтримку українського війська з обласного бюджету


Голова Івано-Франківської обласної ради, науковець Олександр Сич привітав захисників та захисниць з їхнім святом та подякував за захист Української державності.

"Вітаю всіх захисників і захисниць України зі святом! Хай Матінка Божа оберігає своїм Покровом ваші життя життя і здоров'я й дарує багато щасливих років у щасливій Україні!!!", - написав Олександр Сич.

Також голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич розповів про вклад обласного бюджету в спільну боротьбу з московським агресором. 

"Якщо врахувати дві головні обласні Програми - Програму шефської допомоги військовим підрозділам та Програму мобілізаційної підготовки, а також видатки для спецпідрозділів правоохоронних органів, ДСНС (на проведення саперних робіт) та програму підтримки родин військових, то тільки на сесії обласної ради 20 вересня на ці цілі було спрямовано близько 17 млн. грн. А загалом з початку року - майже 90 млн. 

А якщо додати надані нами для військових потреб землю, нерухоме майно, лісоматеріали тощо, то ця сума зросте ще на порядок вище.  Й це в той час, коли у зв'язку із вилученням т. зв. "військового ПДФО" обласний бюджет втратив біля 500 млн. грн. Ці гроші вилучили для цільового придбання БпЛА та артсистем і набоїв до них. Але кількість звернень військових частин щодо придбання БпЛА та іншого військового спорядження не зменшилася. Просто наші можливості стали значно гіршими! На жаль!... Й, тим не менше, допомагали й будемо допомагати!  Разом до перемоги! Зі святом!" - відзначив націоналіст. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!