Олександр Сич закликав кандидатів не займатися популізмом, а розібратися у повноваженнях рад різних рівнів


Деякі кандидати в депутати у передвиборчій гонитві роздають обіцянки, які апріорі не зможуть виконати через відсутність відповідних повноважень. Як наслідок, розчаровані виборці та погана робота в органах місцевого самоврядування.

Тож, аби після виборів 25 жовтня органи місцевого самоврядування стали ефективнішими, треба, аби кандидати самі усвідомлювали їхні повноваження, і не дурили виборців обіцянками, які не зможуть виконати через відсутність відповідних повноважень. На цьому під час етеру на ОТБ "Галичина" наголосив голова Івано-Франківської обласної ради, свободівець Олександр Сич.

"Для прикладу, ті, хто педалює питання загальнонаціональної політики в місцевих виборах, або прикриває цим самим незнання місцевих проблем, або свідомо хоче здобути добрий результат завдяки голому популізму. Бо, для прикладу, для чого підіймати гасла про армію, якщо ні рада територіальної громади, ані районна чи обласна рада не мають повноважень ухвалювати рішення про стратегію національної безпеки, чи про прийняття на озброєння української армії сучасних систем залпового вогню", - зауважує політик.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!