Опалювальний сезон у Калуші на межі зриву - мер


Через саботаж з боку ТОВ «Костанза» опалювальний сезон у Калуші на межі зриву.

Як повідомив міський голова Калуша Андрій Найда, про це йшлося під час засідання оперативного штабу в ОВА з питань опалювального періоду.

"Помічник арбітражного керуючого ТОВ «Костанза» повідомив про те, що керувати підприємством вони не можуть, оскільки новопризначений арбітражний керуючий не зареєстрований як офіційний керівник. Відповідно ця людина не має повноважень давати будь-які вказівки працівникам ТОВ «Костанзи». Ми бачимо, що продовжується саботування опалювального періоду від надавача послуг централізованого теплопостачання",- каже мер.

Андрій Найда також повідомив, що рішенням штабу на арбітражного керуючого поставили зобов’язання щодо вчинення необхідних дій задля термінового початку подачі теплоносія від ТОВ «Костанза».

"Я вкотре наголосив на всій критичності ситуації. Розповів про холодні школи та садочки, про загрозу пошкодження тепломереж, якщо «Костанза» не запустить тепло. А також я ініціював звернутися щодо цього питання до органів державної влади. Зокрема, пропоную виносити нашу проблему на розгляд державного штабу з питань опалювального періоду. Про всі подальші дії та рішення буду продовжувати інформувати",- підсумував очліьник Калуша.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!