Поліція з рятувальниками перевірила, чи пропускатимуть спецтранспорт франківські водії


У вівторок, 9 серпня, з метою профілактики виникнення ДТП за участю пожежно-рятувальних автомобілів під час слідування до місця події, спільно з працівниками поліції була проведена спецоперація "сигнал і маячок".

Під час даної операції спецавтомобілі служби порятунку з увімкненими проблисковими маячками та звуковими сигналами, у супроводі працівників поліції слідували по визначених маршрутах, щоб перевірити реакцію водіїв.

Як показав рейд, більшість водіїв поступалася дорогою, проте було виявлено 6 водіїв, які ігнорували сигнали, продовжуючи свій рух без змін. Працівники поліції негайно реагували на такі виявлені факти - зупиняли відповідні транспортні засоби.

З порушниками проводилася відповідна профілактична робота: одних усно попереджали про відповідальність за порушення правил дорожнього руху та наголошували, що при повторних порушеннях їх буде притягнуто до відповідальності, передбаченої чинними законодавчими актами, інших - було притягнено до адміністративної відповідальності.

"Шановні водії! Будьте уважні на автодорозі! Надавайте перевагу в русі оперативним автомобілям! Саме ваша дисциплінованість може стати запорукою збереження життя і здоров’я людей, а також мінімізувати наслідки надзвичайних подій природного та техногенного характеру", - закликали в Головному управлінні ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!