Повалені дерева та авто у "снігових пастках": Наслідки негоди на Прикарпатті


Підрозділи Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області за минулу добу здійснили 14 виїздів для надання допомоги населенню внаслідок ускладнення погодних умов, що склались на території області.

А саме:

9 виїздів надавалась допомога по розрізанню повалених дерев на проїжджу частину автодороги, а саме : Надвірнянський район -2, Калуський район - 4, Івано-Франківський район 2, Коломийський 1.

- 1 виїзд на буксирування автомобіля карети ШМД, а саме: о 08:50 допомога рятувальників знадобилася бригаді екстреної медичної допомоги, автомобіль яких застряг в заметі під час слідування на виклик в селищі міського типу Рожнятів Калуського району. Рятувальники смт. Рожнятів на пожежному автомобілі надали допомогу по буксируванню автомобіля карети ЕМД.

Також о 21:30 до Коломийських рятувальників поступило повідомлення про те, що в місті Коломия на вул. Достаєвського, легковий автомобіль «Range Rover», застряг на засніженій ділянці дороги та потребує допомоги рятувальників, всередині перебувало 4 особи, з них 2 дітей. Рятувальники надали допомогу по буксируванню легкового автомобіля на проїжджу ділянку дороги після чого він самостійно продовжив рух.

О 20:02 в селі Бабче Івано-Франківського району Рятувальники надали допомогу по буксируванню мікроавтобуса «Mercedes», що застряг на засніженій ділянці дороги, всередині якого перебувало 3 особи.

- 4 виїзди на буксирування автомобілів, що застрягли на засніженій ділянці дороги (вивільнено 7 автомобілів, з них: 4 вантажних (що ускладнювали рух транспорту), 3 мікроавтобуси, 1 легковий). Надано допомогу 13 особам, з них 2 дітей, що перебували в салоні автомобіля.

Всього від ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області було залучено: 14 од. тех., 58 чол.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!