Правий сектор поїде в гості до прикарпатських депутатів-прогульників


Відвідати депутатів Івано-Франківської облради, що прогулюють сесії з профілактичною метою вирішив Правий сектор. Активісти обіцяють не заходити у депутатські домівки, тим не менш розповісти громаді на місцях, що їхні обранці свідомо ухиляються від взятих на себе обов’язків.

Про це сьогодні під час прес-конференції розповів лідер «Правого сектору Прикарпаття» Василь Абрамів, інформує Бліц-Інфо.

За словами Абраміва, акція відбудеться завтра, адже у четвер чергове засідання обласної ради, де знову може не бути кворуму. Тож треба нагадати обласним обранцям про їхні обов’язки. Окрім того, цією акцією активісти хочуть дати зрозуміти громаді на місцях, що більше за таких депутатів голосувати не треба, адже наступні місцеві вибори вже на носі. А на запитання журналістів, чи на планує "Правий сектор" і собі йти у владу, Абрамів відповів ствердно.

Варто зауважити, як наголосив керівник ПС в області, вони не планують "гостювати" у представників Партії регіонів в облраді, а навпаки – тих, що перед виборами «бились у груди і називали себе патріотами». Кажуть, з "регіоналами і так все ясно". За якою шкалою визначали патріотичність депутатів облради, у "Правому секторі" не пояснили. Хоча всього планують «провідати» тільки шість обласних обранців.  А обирали їх зі списку депутатів, що не відвідали у п'ятницю сесію облради. Відповідно тих, що не проголосували за заборону "Опозиційного блоку" на теренах області.