Професор Лущак представить результати транскордонного проєкту


8 серпня о 12.00 год. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника (каб.233, Центр MoPED, 2-ий поверх, центральний корпус університету, вхід з вул.Чорновола) відбудеться пресконференція за результатами завершення роботи транскордонного проєкту “Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету “– Спільна операційна програма Румунія-Україна 2014-2020– PrePOD – No 2 SOFT/4.1/56” .

У заході беруть участь ректор Прикарпатського університету, професор Ігор ЦЕПЕНДА; провідний вчений України, біохімік, доктор біологічних наук, професор, лауреат премій «Scopus Awards Ukraine» та «Web of Science Award Ukraine», завідувач кафедри біохімії та біотехнології факультету природничих наук ПНУ Володимир ЛУЩАК; партнери з Румунії (онлайн); викладачі та студенти кафедри біохімії та біотехнології – учасники проєкту; лікарі та вчителі.

У межах програми заходу в основній частині відбудеться представлення результатів роботи проєкту за період 2021-2022 рр. У заключній частині заходу фахівці проєкту проведуть обстеження



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!