У Долині п’яний водій врізався в припарковане авто. Є травмований


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

25 серпня близько 15:30 49-річний водій, який проживає ус. Царківна, Долинського району, керуючи автомобілем «Шкода Фабія»,рухаючись автодорогою Н-10 сполученням "Стрий-Чернівці-Мамалига", вулицею Б. Хмельницького, неподалік будинку, 123, в м. Долина, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «DAF», модель XF 105.460, з причіпом «SCHWARZMULLER», модель SPA-3E, яким керував 38-річний житель м. Хмельницький.

Згодом, автівка в'їхал у «Volkswagen Transport», який був припаркований на узбіччі дороги та в якому знаходився 66-річний водій, мешканець Долини.

В результаті ДТП водій автомобіля "Volkswagen Transport" з різними тілесними ушкодженнями госпіталізований до «Долинської багатопрофільної лікарні».

Водій автомобіля «DAF» освідчений на стан сп'яніння – тверезий, опитаний та відпущений за місцем проживання, водій автомобіля «Шкода Фабія» теж освідчений на стан алкогольного сп’яніння, який згідно з висновком виданий лікарем Рожнятівської ЦМЛ перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: