У франківській мерії шукають керівника для новоствореного відділу охорони культспадщини


В Івано-Франківській міській раді у червні створили новий підрозділ - відділ охорони культурної спадщини.

Таке рішення прийняла міська рада під час сесії 20 червня. Тепер у міськраді оголосили конкурс на посаду начальника цього відділу. Про це в мережі повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

"Критикувати вміють всі, пропонуємо керувати. У міській раді є вакантна посада Начальника відділу охорони культурної спадщини", - написав мер.

Вимоги до кандидата:

- Повна вища освіта (спеціаліст або магістр). Перевагу будуть мати кандидати з освітою за спеціальностями: архітектура, містобудування, реставрація, мистецтвознавство та історія.

- Досвід роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі, або керівних посадах відповідних підприємств, установ чи організацій НЕ МЕНШЕ 2 років.

- Вільне володіння державною мовою

- Володіння англійською мови на рівні не нижче В2 буде перевагою.

- Успішний досвід реалізації проєктів

- Знання ЗУ «Про охорону культурної спадщини»

Якщо відчуваєте в собі сили і бажання робити наше місто кращим, зберігаючи його історичну неповторність, надсилайте свої резюме на пошту: presskonsultant@gmail.com

У темі листа вказуйте: РЕЗЮМЕ

Термін подачі резюме - до 31 липня включно.

Телефон для довідок: 55-65-15

Відділ забезпечуватиме виконання Закону України “Про охорону культурної спадщини” та нормативно-правових актів про охорону культурної спадщини на території Івано-Франківської громади. Крім того, подаватиме пропозицій органу охорони культурної спадщини вищого рівня про занесення об’єктів культурної спадщини до Державного реєстру нерухомих пам’яток України, внесення змін до нього.

До завдань відділу охорони культурної спадщини також входитиме забезпечення юридичним і фізичним особам доступу до інформації, що міститься у витягах з Державного реєстру нерухомих пам’яток України, а також надання інформації щодо програм та проєктів будь-яких змін у зонах охорони пам’яток.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!