У Франківську оголосили переможців Конкурсу з англійської мови від Фонду отця Івана Луцького


Цими днями Університет Короля Данила провів Конкурс з англійської мови Фонду отця Івана Луцького для школярів 9-11 класів. Через посилення карантинних обмежень, конкурс вирішили проводити онлайн.

Учасники складали тести трьох різних категорій: аудіювання, граматика, лексика. 10% учасників показало дуже високі результати – 90-100 балів.

У конкурсі взяли участь старшокласники з Чернівецької, Рівненської, Тернопільської, Львівської, Одеської, Полтавської, Донецької, Закарпатської областей.

Перед початком конкурсу організатори спілкувалися з учасниками у групі підтримки у Viber, щоб надавати консультації стосовно реєстрації у тестовій системі, а під час проведення конкурсу учасники заходили в онлайн-кімнату, де ставили питання у режимі реального часу.

«На мою думку, не вистачає таких-от конкурсів поза шкільною системою, де діти могли б спробувати свої сили у різних предметах, але в новій для них формі. Переважно у олімпіадах чи конкурсах беруть участь одні і ті ж школярі чи відвідувачі позашкільних гуртків. Також більшість конкурсів – регіональні, цей же мав досить широку географію», – розповідає заступниця завідувача кафедри перекладу та філології УКД Лідія Цимбаліста.

Конкурси Фонду отця Івана Луцького на отримання грантів на навчання в УКД проводяться для підтримки обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання, розвитку і реалізації здібностей талановитих учнів.

Переможцями Конкурсу з англійської мови від Фонду отця Івана Луцького стали:

1 місце – Михайло Гуменюк (Ліцей 1 Івано-Франківської міської ради)

2 місце – Анна Бондар (Ліцей №5 (м. Івано-Франківськ))

3 місце – Катерина Зав’ялець (Горішньошеровецький ОЗЗСО (Застанівський район, Чернівецька область)).

Усі учасники конкурсу отримали цінні подарунки від організаторів, а переможці – грант на навчання в Університеті Короля Данила та грошові премії.

Уже сьогодні відбудеться наступний конкурс від Фонду отця Івана Луцького з права. Інші конкурси та дати завершення реєстрації можна дізнатися, заповнюючи реєстраційну форму –  https://cutt.ly/dlY7XPa.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!