У Калуші оголосили конкурс на посаду начальника одного з відділів міськради


Виконавчий комітет Калуської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади.

Мова йде про посаду заступника начальника – начальника виробничо-технічного відділу управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради. Про це йдеться на сайті міськради, пише Бліц-Інфо.

Від учасників конкурсу вимагають: громадянство України, повна вища будівельна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра чи спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, комп’ютерна грамотність.

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі;

- заповнена особова картка (форма П-2 ДС);

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту з відповідними додатками;

- декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (подається в порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія паспорта громадянина України;

- копія військового квитка (для військовозобов’язаних).

Документи приймаються до 11 жовтня 2021 року відділом кадрової роботи і нагород виконкому міської ради (вул. І.Франка, 1; кабінет №7, тел. 0347279634).

Відповідальність за достовірність документів несе претендент. Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду. У відділі кадрової роботи і нагород можна отримати необхідні бланки, а також ознайомитися із переліком питань, які будуть включені в екзаменаційні білети при проведенні іспиту.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!