У вересні на Прикарпатті оформили понад 16 тисяч біометричних документів


У вересні на Франківщині оформлено 11461 паспорт громадянина України для виїзду за кордон (для порівняння: у серпні – 16968 документів).

До слова, за 9 місяців 2022 року в Івано-Франківській області громадянам оформлено понад 140 тисяч паспортів громадянина України для виїзду за кордон, що майже удвічі більше, ніж за увесь 2021 рік.

У вересні також оформлено 4612 національних паспортів громадянина України (для порівняння: у серпні людям було оформлено 5269 ID-карток).

Міграційна служба Івано-Франківської області інформує:

Сьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».

Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за лінком. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів». Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!