В Калуському ЦНАПі буде електронна черга


В п’ятницю 9 квітня центр надання адміністративних послуг Калуської міської ради отримав обладнання для підключення програми «Електронна черга» по-програмі «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Уже з понеділка почнеться монтаж обладнання та налаштування програмного забезпечення «Електронної черги». Планується, що кожен з відвідувачів отримуватиме талон на якому буде вказано його номер в черзі, а на великих екранах показуватимуть номера столів адміністраторів, які надають послуги та номера відвідувачів, що обслуговуються в даний момент. Про це пише Калуська міська рада.

Наступний етап - синхронізація електронної черги з сайтом Калуської міської ради, для того, щоб була можливість записатися в чергу в онлайн-режимі і найголовніше, щоб це була одна черга.

За словами адміністратора ЦНАПу Андрія Павловського: «Якщо черга запрацює, так як вона задумувалась і буде синхронізуватися з сайтом міської ради, то зросте швидкість і якість надання адміністративних послуг, що в результаті плюс для всіх».

Начальник управління ЦНАПу Надія Марій зазначила, що в новому приміщенні уже запрацювали сектор державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, сектор державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, а також можна оформити та отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Наступними до переїзду готуються адміністратори, які здійснюють прийом звернень, що стосуються соціальних послуг.

Графік роботи в період карантинних обмежень:

Понеділок з 08.00 до 17.15 год.

Вівторок з 08.00 до 17.15 год.

Середа з 08.00 до 17.15 год.

Четвер з 08.00 до 17.15 год.

П’ятниця з 08.00 до 16:00год.

Субота, неділя, державні свята – вихідні дні.

Обід з 12:00 до 13:00

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!